top of page

JUHLAVUODEN SUUNNITTELU

Vuoden 2007 juhlallisuuksia alettiin suunnitella Kulosaarelaiset ry:n kokouksissa jo hyvissä ajoin edellisen vuoden aikana. Yhdistyksen hallitus hahmotteli, suunnitteli ja muokkasi ohjelmarunkoa ja erilaisia teemoja. KB100-työryhmä perustettiin ja pian muodostuneille erilaisille osa-alueille osoitettiin hallituksesta omat innokkaat vetäjänsä. Pian havaittiin saaren satavuotisen historian myötä tarve varsin monipuoliselle juhlaohjelmalle, joka saatiinkin jakautumaan hienosti koko vuoden ajalle.

Anu Utriaisen koordinoima tapahtuma- ja ohjelmakokonaisuus muodostui ajoissa ja se esiteltiin Kulosaaren kotiseuturahaston säätiölle, jonka ansiokkaalla avustuksella yhdistyksen historian suurimmat panostukset toteutettiin. Lopulta juhlavuoden aikana toteutettiin 46 erilaista ja erikokoista 100-vuotistapahtumaa, sisällä ja ulkona eli lähes tapahtuma per viikko-vauhdilla!

Erityiskiitos on mainittava Kulosaarelaiset ry:n silloiselle puheenjohtajalle Heikki Kukkoselle, jonka varmalla ohjauksella hallituksen työryhmät saivat toteutettua ikimuistoisen juhlavuoden.

Itse olin mukana muutamankin tilaisuuden toteuttamisessa, mutta suurin oma panokseni oli toukokuussa järjestetyn pääjuhlan tuottaminen tennishalliin yhdessä Sari ”Tooti” Wiklundin kanssa. Kiitos Tooti! :-)

Ja on se kyllä todettava, ettei tuollaisia juhlia tapahdu Kulosaaren kokoisella saarella kuin kerran sadassa vuodessa!

Timo Poijärvi

Kulosaaren kulttuuriyhdistys ry

Juhavuoden suunnittelu: Text
bottom of page