top of page

INFO

Info: Text

Tämä sivusto on kunnianosoitus Kulosaarta ja sen hienoa historiaa kohtaan. 
Toivomme, että sivustolle kerätyt 100-vuotisjuhlallisuuksien tapahtumadokumentit tuottavat katselijoilleen paljon iloa ja nostavat vuoden 2007 hienot tapahtumat uudelleen muistiin. 

Lain mukaan tarvitaan (sisätiloissa kuvatuissa) videoissa ja kuvissa näkyvien henkilöiden julkaisulupa, mitä varten olemme avanneet lupa-adressipalvelun osoitteessa: 
https://www.adressit.com/julkaisulupa_kulosaari100com_-palvelun_kuville_ja_videoille?u=889137 missä on helppo antaa lupa kuvien julkaisemiselle muutamalla klikkauksella.
Luvan voi helposti antaa myös tämän sivuston Julkaisulupa -osiosta.

Mikäli sivustolla on jokin kuva, jonka kuvassa näkyvä henkilö toivoisi syystä tai toisesta poistettavaksi, pyydämme yhteydenottoa sähköpostitse timo.poijarvi (at) gmail.com . 

Jos sinulta löytyy - tai tiedät mistä voisi löytyä - jokin 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvä dokumentti, valokuva, video tai lehtileike jota tältä sivustolta ei vielä löydy, ole ystävällinen ja ilmoittaudu sillä tavoitteemme on saada tälle sivustolle kaikki mahdollinen juhlavuodesta dokumentoitu materiaali. Helpoiten yhteydenotto onnistuu tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.


Sivustolla näkyvien kuvien ja videoiden copyright:
kulosaarelaisten omat arkistot, Helsingin kaupunginmuseo, Veikko Laihanen Oy, Yleisradio OyAb, Egotripin ja Fennada Filmin arkistot.


Kiitos kiinnostuksestanne Kulosaarta kohtaan!

Timo Poijärvi - maaliskuussa 2022
Kulosaaren kulttuuriyhdistys ry
www.kulosaarenkulttuuri.com 

Info: Text

YHTEYS / KOMMENTIT

Kysymyksiä ja/tai kommentteja?
Voit lähestyä meitä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Kiitos viestistä! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Info: Contact
Info: Text
bottom of page